duminică, 11 august 2013

Cheia succesului

Am auzit de pe undeva cum că ar exista cheia succesului. M-am întrebat instant cine l-a încuiat şi unde, de ne trebuie cheie pentru el. Şi dacă e doar o cheie, fiind vorba de cheia şi nu de cheile succesului, cine are acces la ea? 

Această metaforă doreşte totuşi să transmită un anume mesaj. Aşadar e important să îl primim într-un mod cât mai util nouă şi cât mai aproape de adevăr. Cheia succesului deschide o uşă, evident pe cea a succesului. Cei de la Destiny Mangalia îşi propun un proiect care să ajute pe cei ce participă să obţină această cheie. Cum? Deschizând alte uşi metaforice, acelea care presupun depăşirea unor limite sau graniţe pentru a cunoaşte un punct de vedere mai complex şi mai permisiv.

Este un proiect internaţional.Participanţii sunt tineri cu dorinţă de cunoaştere şi cu spirit de aventură. Organizatorii sunt gata să îi îndrume astfel încât, uşa succesului odată deschisă acesta să fie începutul şi nu sfârşitul drumului iniţiatic.

Poate ar trebui să îi spunem Cheia succesului şi ce să faci după ce ai descuiat uşa. Este vital să ştim care ne este drumul şi dincolo de această uşă. Şi doar făcând un pas înainte şi deschizând uşi, porţi, aşadar inimi şi minţi, îl putem face. Numai văzând dincolo de propriile bariere şi informaţii primite de-a gata putem fi cu un pas mai aproape de a deschide acea uşă şi de a pătrunde în ceea ce este aparent o altă dimensiune.

Revenind în dimensiunea noastră, vă comunic că în perioada 23 - 25 august are loc Întâlnirea Cu Liderii urmată de Schimbul De Tineri În Mangalia între 8 - 15 septembrie. La momentul oportun voi reveni aici asupra proiectului The key to success.

În încheiere, rămân cu gândul că această cheie ar putea la fel de bine fi acea cheiţă care acţionează un mecanism, fiind exact impulsul de care fiecare dintre noi are nevoie pentru a merge mai departe şi a îşi îndeplini rolul în viaţă.

Voi ce credeţi?

0 comments:

Trimiteți un comentariu